Skip to main content

a Celebrity Multiple Choice QUIZ. Can you guess the Celebrity with ATX Real Estate Broker GVM?

 We're now up to 28 Multiple Choice Answer Celebrity Questions. This is Fun! Scroll down to the Very Bottom of this post for the correct selections.


1. This local Austin, TX famous and still playing Americana Musician is known for his upbeat honky-tonk music and perfectly quaffed haircut.

A. Guy Forsyth
B. Dale Watson
C. Bob McMurtry
D. Bruce Robison 


2. This Legendary Musician is known for songs such as "the Sound of Silence," You can Call me Al," "Graceland", "Mrs. Robinson" and many many more. He currently lives in Wimberly Texas with his wife Edie Brickell. He's got the velvety, smooth, endearing Voice!

A. John Fogerty
B. Paul McCartney
C. Paul Simon
D. Art Garfunkel


3. This former Austin City Councilman politician, signature quirky facial hair wearer and South Austin flower store owner made the Austin, Texas natural environment a political priority.

A. Daryl Slusher
B. Bruce Todd
C. Will Wynn
D. Max Nofziger

4. This FAMOUS and nationwide Real Estate & Lender professional COACH is known for his upbeat, throw everything at the wall, keep working, positive approach. GVM attended his Barton Springs Road Conference in Austin, Texas.

A. Joe Stumpf
B. Brian Buffini
C. Tom Ferry
D. Tony Robbins



5. This outgoing, thoughtful former USA Congressman from El Paso Texas, has been the Top getting Democract Vote-getter in the state of Texas recently.

A. Steve Adler
B. Kirk Watson
C. Beto O'Rourke
D. Mike Collier


6. This old photo, taken during a Tarrytown West Austin July 4th Parade included, my Dad, brother Willy McGee and sister Emily McGee. Who is the silver haired, now deceased former Governor of Texas? 

A. Barbara Jordan
B. Ann Richards
C. Wendy Davis
D. Lady Bird Johnson






7. This increasingly FAMOUS PLACE and TOURIST destination is located in Central Texas. Most known for its furniture, home d├ęcor, residential style and Magnolia Founding, TV show fixer upper Famous Creators; the SILOS are located in this affordable Central Texas city/town.

A. Lockhart 
B. Fredericksburg
C. Waco
D San Antonio

8. This deceased Austin, Texas famous musician is known for his meandering, frantic blues-filled rocking guitar solos, live concert talent, hard drinking, and strongly-lived lifestyle. His statue is also located on the Hike and Bike Trail overlooking, Downtown Austin Texas

A. Jake Andrews
B. Stevie Ray Vaughn
C. Jimmie Ray Vaughn
D. Guy Clark


9. George Vance McGee merrily ran into this 1990's decade FAMOUS Rock N Band's lead FRONT MAN and singer at this year's Austin City Limits Music Festival grounds in fall of 2021. 

A. Gin Blossoms
B. The Police
C. Counting Crows
D. Better Than Ezra

10. This USA and nationally FAMOUS Writer, Chef, Humanitarian, TV Show Vagabond and authentic human is now deceased. He is one of George Vance McGee's favorite book Authors; Kitchen Confidential & a Cook's Tour.

A.  Emeril
B. Gordan Ramsey
C. Anthony Bourdain
D. Tyson Cole






11. This TOURIST friendly island ranch is where countless HOLLYWOOD FILMS and MOVIES are regularly shot.   Broker GVM & his wife Sheila L. Fish went to this USA state for their Honeymoon.

A. Alaska
B. Florida
C. Hawaii
D. Maine



 


12. This currently playing Country Musician, is also the son of a Famous late-Texas Musician. In addition, this friendly fellow played on the same Austin High  School District winning and Westlake defeating basketball team in the year 1999 as fellow Baller/Broker GVM.  This easy going friendly man pictured in action above; previously played semi-pro basketball himself in Europe and stands 6'4. 

A. Jerry Jeff Walker
B. Django Walker
C. Owen Temple
D. Cory Morrow



13. This photo taken by GVM at this year's Dell Match Play Professional Golf Event @ the Austin Country Club features these 2 Pro's.

A. Justin Thomas and Rory McIlroy
B. Jordan Spieth and Justin Leonard
C. Patrick Reed and the "Kiz"
D. Justin Thomas & the "Kiz"

14. This former NBA player and NBA Slam Dunk Contest Champion currently works for the San Antonio Spurs and enjoys visiting Austin, Texas to listen to Live Music. His basketball legacy father was Famous for his high percentage underhand "granny" free throw shooting technique.

A. Rick Barry
B. Brent Barry
C. Drew Barry
D. Billy Barry




15. This older photo taken in the "Aughts" 2000-2004 range is @ the CAMP DAVID Presidential Retreat where, Broker GVM at age 20 was attending a weekend birthday celebration for this man's Twin Daughters.

A. Ronald Reagan 
B. George H. Bush
C. George W. Bush
D. Tony Blair 





16. This FAMOUS GEYSER and USA National Park, showcases "Ol Faithful". This is close to where Real Estate Broker George Vance McGee and his wife Sheila L. Fish got engaged to be married. What is the exact NAME of this FAMOUS NATIONAL PARK?

A. Zion National Park
B. Grand Canyon National Park
C. Lake Tahoe
D. Yellowstone National Park



17. the VOICE of College Football Prime-time Saturday for the FOX Network. GVM pleasantly met this man, one Friday evening in the Lobby of the HILTON Hotel in Downtown Austin, Texas.

A. Keith Jackson
B. Marc Jones
C. Gus Johnson
D. Joel Klatt


18. This World Famous Music DJ, owns and lives at least part-time in Bastrop, Texas. Seen here with GVM @ the White Tiger Bar on SoCo.

A. DJ Khaled
B. David Guetta
C. Paul Oakenfold
D. Avicci 





19. GVM got to briefly chat and converse with this former Austin, Texas, Houston Texas and Miami Florida POLICE CHIEF, during a Sunday Lunch visit to Maudie's Tex-Mex on Lake Austin Blvd.

A. Art Acapulco
B. Art Avocado
C. Art Almanza
D. Art Acevedo

20. Went to my nephew Brooks McGee’s youth basketball game in Westlake, and met this former University of Missouri Tigers Head Coach, former Duke Coach K Assistant, former NBA Coach of the Utah Jazz and current NBA coach of the Atlanta Hawks. This Coach said my brother/ youth basketball coach Johnny McGee was “doing a great job this season.” High praise from an NBA level coach.

A. J.J. Redick
B. Jay Bilas 
C. Quin Snyder
D. Danny Ferry
E. Steve Wojciechowski





21. This long time Lead Singer / Frontman of Austin based indie Rock band SPOON, was just hanging and catching some LIVE MUSIC shows during #free week in the Red River Cultural District. 

A. Eric Burton
B. Alejandro Rose Garcia
C.  James Petralli
D. Brit Daniel 

22. This Famous Austin Chef's first big hit Restaurant on South Lamar, UCHI, is turning 20 years old this year. It is still fabulous, yummy, non-pretentious, and lightly delicious.

A. Aaron Franklin
B.  Kevin Fink
C. Tyson Cole
D. Philip Speer



23. I Bicycled past and quickly got to meet the creator of “King of the Hill,” “Beavis and Butthead”, "Silicon Valley" and the movies “Office Space”, "Idiocracy"

  An Austin Texas entertainment legend.  @ Lady Bird Lake Hike and Bike Trail.

A. Seth MacFarlane
B.  Jason Batemen
C. Richard Linklater
D. Mike Judge


24. Although I didn't get a photo, I recently walked  past this "BOYHOOD" successful actor one evening walking on SoCo in the ATX "Before Sunset".  He was previously married to actress Uma Thurman.


A. Chris Pine
B. Cillian Murphy
C. Ethan Hawke
D. Taron Egerton



25. This Thirty-something 5"10, 5"11 in height Actor was spotted just lounging at Barton Springs pool, one sunny Sunday afternoon. His famous movie star father had a quote, "Well do you feel lucky punk, do ya?"

A. Robert Downey Junior
B. Chris Pratt
C. Scott Eastwood
D. Rob Lowe



26. This rising young country music star, I bumped into randomly in the 5 Points neighborhood located in east Nashville, Tennessee

A. Thomas Rhett
B. Luke Bryan
C. Dirks Bentley
D. Eric Church

27. This current Austin, Texas resident and family man is a former NFL Tight end player for the Kansas City Chiefs & Atlanta Falcons and a Football Hall of Famer. He's now on Thursday Night NFL Football on Amazon Prime Channel




A. Jay Novacek
B. Tony Gonzalez
C. Rob Gronkowski
D. Antonio Gates


28.  This ESPN National Sports Talk and Opinion Broadcaster was seen Live & in person filming his show outside @ the Four Season Hotel in Downtown Austin, TX during the SxSw Festival of 2024.
A. Shannon Sharpe
B. Skip Bayless
C. Kendrick "Perk" Perkins
D. Stephen A. Smith
E. Ryan Clark





--------------------------------------------------------------------------

Quiz Answers 1. B. 2. C. 3. D. 4. C 5. C. 6. B. 7. C. 8. B. 9. D. 10. C. 11. C. 12. B. 13. D. 14. D. 14. B. 15. C 16. D. 17. C. 18. C. 19. D. 20. C. 21. D. 22. C. 23. D. 24. C. 25. C. 26. A. 27. B. 28. D. 

















Comments

Popular posts from this blog

Per Moneywise, Grant Cardone says, "I wouldn't touch the real estate markets of either Austin, Texas or Seattle Washington with a 10 foot pole."

‘I wouldn’t touch Austin, Texas or Seattle, Washington with anybody’s money’ : Grant Cardone says these two major US cities are some of 'the worst markets to be in right now' for real estate investors — here's why Story by Bethan Moorcraft • click here for the exact moneywise article  prolific real estate investor Grant Cardone has singled out two U.S. property markets he wouldn’t touch with a 10-foot pole: Austin and Seattle. Cardone shared this hot take — and many others — in an  interview with Moneywise  after he prompted an AI chatbot to answer the question: “What are the 10 best markets for investing in rental real estate in America?” The AI Smith response started with: “The best markets for investing in real estate in America can vary depending on factors such as population growth, job opportunities, rental demand, affordability and potential rental income.” Up until that point, Cardone — who performed the task live on camera — was pretty happy with the response. But

Sad News. Tim Harrington of Austin, Texas passed away in mid-February 2024 from a heart attack. His Memorial Service is 2/29/2024 2 pm, @ Austin Ridge Bible Church in Westlake.

  George Vance..... Just making sure you know that Tim Harrington passed away last weekend. Heart attack.  Tim’s Memorial Service will be: 2/29/24 at 2 PM at Austin Ridge Bible Church at 9300 Bee Cave Rd, Austin, TX 78733 in Westlake. At the Worship Center building. Please spread the word. GVM speaking here, "Tim showed up on my 40th birthday at Pitch N Putt for an afternoon of golf and bullshit. Tim was in good spirits that afternoon after boasting of his mega million dollar commercial fresh sale in SoCo. St. Elmo @ the ol' Hills Cafe.   Tim was a former SOUTHWESTERN door to door salesman and alumnus like me. A fellow bookman. Tim showed up @ my BookPeople booksigning event, for the "The Nation We Live In."   Overall Tim was a good man and character . A worthy Austinite!  Tim Harrington was quick to make friends. Just in February, randomly Tim and I participated in 3 straight days of Champions Real Estate School (off Hwy 620 & US 183) for full day required clas

Click here to watch GVM's Unicorn 1 minute Rant against the "concrete vision plan" for Zilker Park & Barton Springs Pool

Click here and skip to 1 hour 30 minutes to VIEW the Unicorn's GVM 1 minute testifying Downtown Austin City Hall council chambers Rant! Or below is a TIK TOK, my brother Willy McGee created for fun..